Ljubaznošću kančelira Zdravka Vladanovića možete putem priloženih linkova vidjeti kako je proteklo misno slavlje u župnoj crkvi sv. Blaža u Zagrebu kojim je Udruga zagrebačkih Poljičana „Sveti Jure“ proslavila ovogodišnji blagdan sv. Jure. Misno slavlje održano u skladu sa svim epidemiološkim mjerama predvodio je vojni ordinarij mons. Jure Bogdan, a sažetak istog dostupan je na linku https://www.youtube.com/watch?v=XmDiAWdx6xE.
 
Cijelu svetu misu te informacije o pokroviteljima i sponzorima, nazočnim gostima i uzvanicima, kao i to tko je na dužnosti Velikoga kneza naslijedio dosadašnjeg Jakova Radovčića i svoj vrat zakitio poljičkim lancem možete saznati na linku https://www.facebook.com/laudato.hr/videos/487252155654538/.
 
Oni kojima je draža pisana riječ, sve najvažnije o ovogodišnjoj proslavi mogu pročitati u iscrpnome izvješću Informativne katoličke agencije (IKA): https://ika.hkm.hr/zagrebacka-metropolija/zagrebacki-poljicani-proslavili-blagdan-sv-jure/?fbclid=IwAR0LaqgrHF4KnTrNkfXN-WSNwsh8dwI1AjG3W01j7KjzmgWGSJTnEzEvmok
Facebook Komentari