U okviru Programa proslave blagdana Sv. Ivana Nepomuka, zaštitnika Grada Omiša, koji se odvija tijekom cijelog mjeseca svibnja, naša udruga je predložila, a gradski protokol prihvatio da i naša Poljica koja su najvećim dijelom barem administrativno sastavni dio Grada Omiša na neki način participiraju u ovoj proslavi, pa je rezultat toga predstavljanje Poljica kao turističke destinacije iznimnoga potencijala u programu kako slijedi:

15. 5. 2019. SRIJEDA

OMIŠ: KONGRESNI CENTAR HOTELA PLAŽA – 18.00 sati
Stručno predavanje: POLJICA – OD KNEŽIJE DO TURISTIČKE DESTINACIJE (uz prigodan kulturni program)

u organizaciji udruga: Savez za Poljica i Hrvatsko-njemačkog društva Split, Ogranak Omiš-Poljica.

Kako će spomenutom predavanju nazočiti brojni predstavnici turističkih i putničkih agencija, pozivamo sve one s područja Poljica koji se na bilo koji način bave ili se namjeravaju baviti turizmom da iskoriste prigodu i izlože svoju ponudu u predvorju kongresne dvorane (zbog ograničenog broja mjesta prednost imaju članovi SZP, a potom oni koji se prvi jave. Prijavu s kratkim opisom ponude molimo šaljite isključivo e-poštom na adresu: info@poljica.hr. Informacije na telefon 091 544 33 03).

Cjelovit program proslave blagdana Sv. Ivana Nepomuka odnosno Dana Grada Omiša dostupan je na http://www.omis.hr/2019pdf/DanGrada2019.pdf

Facebook Komentari