Iz Hrvatskih cesta d.o.o. obaviještavaju da je privremeno za sav promet zatvorena, citiramo, dionica državne ceste DC70 Omiš–Naklice–čvor Blato na Cetini između skretanja za Zakučac i spoja obilaznice sa državnom cestom DC70 i to u periodu od 19. lipnja 2023 u 8.00 sati do 24. lipnja 2023. u 17.00 sati zbog, kako kažu, izvođenja radova na uklapanju trase spojne ceste sa državnom cestom DC70.

Drugim riječima, vozači s ‘pogrešne’ strane Cetine za prijeći na onu ‘pravu’ morat će tjedan dana voziti, citiramo, obilaznim pravcem županijska cesta ŽC6142, Naklice (DC70) – Tugare – Srinjine – županijskom cestom ŽC6142 – Strožanac (DC8) te državnom cestom DC8, Strožanac (ŽC6142) – Omiš (DC70).

Putnike namjernike savjetujemo da se pravovremeno opskrbe vremenom, strpljenjem, pićem i hranom te da svakako obavijeste najbliže o avanturi u koju se upuštaju s obzirom da je dionica Jadranske magistrale od Strožanca do Omiša i obratno gotovo svakodnevno više nepropusna nego propusna pa je neplanirani duži boravak na području primorskih Poljica itekako moguć. No sretna je okolnost što se sudionicima u prometu zasad ne naplaćuje boravišna taksa.

Facebook Komentari