Kako bismo biračima s područja povijesnih Poljica pomogli da budu što bolje informirani o kandidatima na ovogodišnjim lokalnim izborima koji će se održati 16. svibnja 2021, pokušat ćemo u okvirima naših mogućnosti predstaviti barem neke od njih na način da njihova obećanja i namjere učinimo dostupnijima sukladno raspoloživim izvorima i informacijama. Kako ćemo to uglavnom činiti doslovnim preuzimanjem i/ili prenošenjem javno dostupnih priloga i informacija, za istinitost istih ne odgovaramo.

Nakon što smo ovu rubriku otvorili predstavljajući Nezavisnu listu „Dugi Rat, Jesenice, Duće“ čija nositeljica je Antonieta Trgo, nastavljamo sa 6-minutnim tv-prilogom u kojemu su na zanimljiv način predstavljeni neki od kandidata za gradonačelnika Grada Splita (napomena: preuzeto sa stranice Dnevnik.hr https://dnevnik.hr/vijesti/lokalni-izbori-2021/dnevnik-iz-splita—647156.html?fbclid=IwAR2rvZAs-DzMhPRyCBX0IT8vQdPiw6TdoqiKMmtWZX954pXx_VcdAvQwdS4):

KANDIDATI ZA GRADONAČELNIKA GRADA SPLITA

U video prilogu predstavljeni kandidati su: Vice Mihanović (HDZ), Željko Kerum (HGS), Ivica Puljak (Centar), Ante Franić (SDP), Branka Ramljak (NK), Ivica Grković (Most), Jakov Prkić (Pametno za Split i Dalmaciju, Možemo! i Nova ljevica) i Siniša Vuco (HSS). 

Facebook Komentari