Javni poziv HTZ-a za dodjelu potpora OPG-ovima, obrtima, DMK programima u 2018.

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) objavila je Javni poziv za dodjelu potpora OPG-ovima, obrtima, DMK programima u 2018. 

Prijaviti se mogu: DMK-e, pravne osobe i obrtnici koji imaju registriranu ugostiteljsku djelatnost ili djelatnost pružanja usluga u turizmu (dokazuje se izvodom iz sudskog ili obrtnog registra), OPG-ovi upisani u Upisnik obiteljskih gospodarstava, te ustanove i jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave. 

Rok za podnošenje kandidatura je 31. siječnja 2018. (u obzir dolaze i kandidature s datumom otpreme pošte od 31. siječnja 2018.).

Sredstva potpore odobravat će se za sljedeće programe: 

wellness i zdravlje; kulturni turizampustolovni i sportski turizam; poslovni turizam; gastro i eno turizam; razvoj, obnova i podizanje kvalitete smještajne ponude; izgradnja, obnova i opremanje kampova, kamp naselja, kampirališta i kamp odmorišta; uređenje i stavljanje u turističku funkciju javnih sadržaja i turističke infrastrukture; uređenje/izgradnja dodatnih sadržaja uz smještajne objekte. 

Zainteresiranim fizičkim i pravnim osobama s prebivalištem na području Poljica te članovima naše Udruge, Povjerenstvo za EU fondove i natječaje Saveza za Poljica rado će pomoći pri ispunjavanju natječajne dokumentacije i prijavi projekata (a po dogovoru i sudjelovati u izradi natječajne dokumentacije).

Za više informacija molimo kontaktirajte nas e-poštom na adresu: info@poljica.hr s naznakom: SZP – Povjerenstvo za EU fondove i natječaje.

Za dodatne informacije možete kontaktirati i Ured HTZ-a na e-adresu potpore@htz.hr i to najkasnije tri dana prije roka za dostavu prijava. 

Javni poziv dostupan je na linku: https://www.htz.hr/hr-HR/projekti-i-potpore/potpore-hrvatske-turisticke-zajednice/2018/potpore-projektima-turistickih-inicijativa-i-proizvoda-na-turisticki-nerazvijenim-podrucjima 

Budite poduzetni i iskoristite ponuđenu priliku. Sretno!

Objavljeno 9. siječnja 2018. na FB stranici Saveza za Poljica   

Facebook Komentari