Ovim malim oglasom u današnjoj Slobodnoj Dalmaciji nadležni su učinili svoje: obavijestili su vas o mogućnosti da iznesete svoja mišljenja, prijedloge i primjedbe na Studiju utjecaja na okoliš spomenute državne ceste kroz Poljičko primorje koju priželjkujemo desetljećima.

Prilika je to i da se upoznate s trasom buduće prometnice te napose s lokacijom i načinom izvedbe prometnih čvorišta koja bi vam trebala omogućiti najkraći mogući spoj s ovom važnom cestom, a da pri tome njena trasa, uvjeti i način izgradnje ne ugroze postojeću kvalitetu stanovanja, ali i ono još važnije – perspektivu razvoja vaših mjesta u budućnosti.

Zato, dragi Poljičani i drugi žitelji Poljica, ne budite lijeni kao u nekim prethodnim prilikama (primjerice, uoči izgradnje vjetroparka u Kostanjsko-selačkoj juti) nego iskoristite ponuđenu mogućnost i dobro otvorite oči i uši kako biste na vrijeme razabrali što vam se nudi – mačak u vreći ili cesta spasa!

I naravno, vodite računa o terminima javnog uvida (od 20. 8. do 19. 9. 2018.) i javnog izlaganja (14. 9. 2018. u Podstrani u 11 sati i u Dugome Ratu u 14 sati) – označeno žutim – te o roku za dostavu vaših primjedbi (do 19. 9. 2018.) jer parafrazirajući onu narodnu – poslije gledanja nema kajanja!

Facebook Komentari