E, kad bi more tinta bilo / cijelo nebo od papira / svaka travka da je pero / a pjesnici ljudstvo cijelo. / More bi se istrošilo / papir bi premalen bio / sva bi pera ponestala / a prometna problematika Poljica – nikad se ne bi dovoljno opisala!

S nadom da nam autor ove lipe pisme Zoran Krivak neće zamjeriti što smo riječ ‘ljubav’ u zadnjem stihu prigodno zamijenili sintagmom ‘prometna problematika Poljica’, još jednom apeliramo na sve one na koje se spomenuta problematika odnosi da napokon pristupe konačnom rješenju ovog životnog problema žitelja Poljica.

S tim u vezi naša je udruga 7. kolovoza 2018. poslala još jedno otvoreno pismo nadležnom ministru i svim drugim relevantnim subjektima s pozivom da se u što kraćem roku priredi STRUČNI okrugli stol u Omišu kako bi se čuo i glas NAŠIH stručnjaka koji se s ovom problematikom bude i ligaju.

Spomenuto pismo Saveza za Poljica upućeno ministru prometa Olegu Butkoviću s osvrtom na splitsku prezentaciju dokumenta „Projekti izgradnje cesta na području Splitsko-dalmatinske županije i Grada Splita“ možete pročitati na linku: Osvrt na splitsku prezentaciju dokumenta Projekti izgradnje cesta…

Facebook Komentari